Mascareta PXLM20 La marató de TV3

Companys, amics i padelerus en general,
Finalment, ho hem de fer. Donada la situació que tenim i amb la ferma decisió de preservar la salut de tots i totes, ens veiem obligats a AJORNAR el 5è Torneig de Pàdelxlamarato de TV3.
Per damunt de tot esteu vosaltres i no veiem de cap de les maneres poder celebrar aquesta festa sense la vostra presència, sense veure’ns les cares, sense donar-nos les abraçades que any rere any rens fem, per que no volem que us oblideu que el Padelxlamarato el fem entre tots, som una gran família, i sense tú, això no té cap sentit.

Malgrat això, seguim de peu i seguim encoratjats a col·laborar amb La Marató, per que ni res ni ningú ens treu el tarannà solidari amb el que vàrem crear l’Associació de Padel Solidari.

Però, aquest cop, La partida la guanyarem des de casa.

Hem engegat la iniciativa solidaria per vendre una Mascareta Solidaria Certificada, Homologada, Fabricada per una empresa que col·labora amb nosaltres any rere any i situada a Sant Cugat del Vallés (Boccola Design).

Tots els beneficis els destinarem a La Marató.

Entre els participants sortejarem diversos regals que ens estan fent arribar diverses empreses que no volen perdre l’ocasió de col·laborar. Entre els regals tenim:
– 1 TABLET gentilesa de I TRES E.
– 1 Fofutxa gentilesa de @creanas.
– 2 Masatges combinats amb Medestec gentilesa de Fisioh.
– I alguna «coseta» més…..

Participar és molt fàcil.
1.- Omple el següent formulari: https://forms.gle/wBXxUpUN77AfqwKQA
2.- Fes el pagament per Bizzum (676958020) o Transferencia ES97 0081 0646 3700 0146 2252.
3.- Ens posarem en contacte amb tu per veure’ns i donar-te-les.

Ens ajudes a fer difussió?.
Impresos físics….
1.- Imprimeix aquest cartell pdf. Flyer_PadelxlamaratoA4_Alta
2.- Enganxa’l allà on creguis adient.

A les Xarxes Socials….
1. Segueix-nos a través del compte @padelxlamarato i comparteix qualsevol dels nostres cartells o continguts. Ah, i si crees quasevol publicació relacionada, no oblidis etiquetar-nos.

Entre tots ho aconseguirem, som imparables!