5è Torneig Pàdel x La Marató

Un any més, estem molt engrescats en aquest projecte solidari, i busquem la manera d’aportar el nostre granet de sorra de la millor manera possible intentant que Participants, Col·laboradors i Patrocinadors es trobin com a casa i desitgin any rere any participar de la trobada.

En aquesta cinquena edició, volem continuar consolidant l’esdeveniment fent que el Torneig sigui un referent dins dels actes que es celebren en aquest dia tant especial.

Un any més la Fundació DIR i concretament el Padel DIR Indoor Sant Cugat ens obre les portes de bat a bat i ens ofereix tot allò que està a les seves mans per que el Torneig esdevingui tot un èxit, no els hi podem estar més agraits. Sant Cugat del Vallés ha estat la Capital de l’Esport Català i ho demostra cada dia amb la incorporació de joves promeses al món del Pàdel. Per això tornem a donar suport als mes joves, ampliant les places de la Categoria Junior i permetre als inscrits disputar dues categories.

També volem donar suport i fer una important aposta pel Pàdel Adaptat. Per una banda amb la modalitat de Pàdel Inclusiu en la que un dels components de la parella juga amb cadira de rodes i l’altre a peu i per l’altra banda amb la modalitat de Pàdel Adaptat, en que els participants tenen alguna necesitat especial.

El pàdel és un fenomen social que ha fet que Sant Cugat sigui un referent quant a pistes i a jugadors, ara volem que ho sigui també quant a Esdeveniments.

Voleu saber mes?

On i Quan s’organitza?
Al Padel DIR Indoor Sant Cugat, Divendres 17, Dissabte 18 i Diumenge 19 de Desembre de 09:00 a 20:00 aprox.

Quin format té el torneig?
Fase de Lliga i Eliminatòries. Es disputarà el Torneig mitjançant una Lliga de grups amb partits de 30 minuts i un mínim 3 partits per parella participant. Els guanyadors de les lligues passaran a la fase eliminatòria.

Quantes categories hi ha?
Hi haurà un total de 6 Categories: Masculí, Femení, Mixte, Junior, Iclusiu i Adaptat.

Quins nivells?
Depenent de les inscripcions, cada categoria disposarà de diferents nivells 1, 2, 3 i 4. 1 nivell Alt, 2 nivell Mig-Alt, 3 nivell Mig, 4 nivell Principiant.

Altre informació?
A cada participant se li farà entrega de la bossa del jugador (Welcome pack) en el que hi trobareu molts i molts productes d’empreses que col·laboren amb l’esdeveniment.
També es podran comprar tiquets pel Sorteig que realitzarem l’ultim dia del Tornieg, amb molts regals valorats en més de 3.000 € (Material tècnic de Pàdel, Pernils, Càmeres, material elctrònic, etc…)
Depenent de les inscripcions, potser recoloquem alguna de les categories Masculina o Femenina durant el Divendres, Dissabte o Diumenge, encara ho hem de definir.

S’espera una inscripció superior a les 200 parelles, més de 400 persones. Donatiu a La Marató per part dels participants: 25 Euros si es juga 1 Categoria i 40 Euros si es juga en 2 Categories. 15 Euros Categoria JUNIOR.

Vols Patrocinar l’esdeveniment o ens pots ajudar d’alguna manera?
No ho dubtis, envia’ns un correu a info@padelxlamarato.cat i ens posarem en contacte amb tu el mes aviat possible.

Us hi esperem a tots.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *