Tres edicions i més de 33.000 Euros recaptats per a La Marató de TV3

Enguany tant La Marató de TV3 com nosaltres hem assolit un nou record, per una banda, nosaltres aportant el nostre granet de sorra amb els 13.500 Euros (Tretze mil cinc cents Euros, la xifra més alta de les tres edicions anterior 7.500€ al 2016, 12.500€ al 2017) i per l’altre els 10.715.430€ que ha aconseguit recaptar La Marató de TV3.

Ja portem tres edicions i més de 33.000 Euros recaptats per a La Marató de TV3. Aquell projecte solidari d’un grup d’amics va agafant forma, ja l’hem convertit en Associació de Pàdel Solidari i ens hem consolidat com a referent quant a esdeveniments de Pàdel x La Marató de TV3.

Recaptació Tornieg de Padel x La Marato

Recaptació Tornieg de Padel x La Marato

Tot això no seria possible sense vosaltres, els jugadors que any rera any ens acompanyeu i ens doneu suport per continuar amb aquest esdeveniment Solidari. També tenim un recolzament molt important, sense el qual, tampoc seria possible el projecte, i son un grapat de Patrocinadors que ens han donat suport incondicional, com son la Fundació DIR, el club DiR, Munich, I3e IT Resources, Mausa, Motor Munich, Dacara, Indus, Moldtrans, Àptima Centre Clínic. I després institucions molt properes com l’Ajuntament de Sant Cugat i la Federació Catalana de Pàdel, que han cregut en el projecte i se l’han fet seu.

El resultat de tot aquesta barreja de components extraordinaris ha fet que aquesta Tercera edició del Torneig, haguem recaptat 13.500 Euros, una xifra record tant nivell personal com a nivell nacional. Som l’entitat que més hem aportat de tots els esdeveniments que han aportat la seva recaptació a la pàgina web de La Marató de TV3.

Us esperem a tots i totes a la propera edició.

Salut, força i que tingueu molt Bon 2019