Prèvia al Padelxlamarato 2019

Ja tenim aquí la quarta edició del Torneig de Pàdel x La Marató de TV3. Un any més estem carregats d’il·lussió i portem el cor ben plé de bones intencions per tal que Jugadors, Patrocinadors, Col·laboradors i visitans, gaudeixin d’un día molt especial.

L’Associació de Pàdel Solidari organitza el Padelxlamarato, un torneig de pàdel per recaptar fons per La Marató de TV3. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 14 i 15 de Desembre, de 09:00h a 20:00h (aproximadament), i un any més serà al Padel Indoor DIR Sant Cugat.

Cartell Provisional 4t Torneig de Pàdel x La Marató de TV3

El Torneig es diputarà al llarg de tot el cap de setmana, però us informem que les categories començaran i acabaran el mateix dia. També es pot participar en dues categories, combinant la Categoria Mixta amb la Masculina o la Femenina. Per tal d’encabir el màxim número de parelles possibles ho hem distribuit de la següent manera:

Dissabte 14

  • 2 Femenina
  • 2, 3 i 4 Mixta
  • Juniors.

Diumenge 15

  • 2, 3, i 4 Masculina
  • 3 i 4 Femenina

Presentem diverses novetats tant a nivell organitzatiu com de torneig. Destaquem la constitució de la primera Associació de Padel Solidari de la ciutat formada per membres del col·lectiu Lords of Padel que han volgut fer un pas més enllà i unir esforços per organitzar esdeveniments solidaris amb l’Esport com a pal de paller.

Quant al torneig volem consolidar la Categoria JUNIOR intentant millorar el número de parelles que vàrem tenir la pasada edició. El pàdel es un esport que ha esdevingut una de les principals activitats extraescolars dels nens i nenes de la nostra ciutat. Son molts els clubs que han creat Escola de Pàdel i des de l’Associació de Padel Solidari i Lords of Padel volem fer-los partícips del Torneig.

Un any més i donats els bons resultats obtinguts en la pasada edició, es podrà jugar en dos categories degut a que les categories Junior, Mixta i 2ª Femnenina es disputaran al llarg del dissabte 14 i les categories Masculina i Femenina (excepte 2ª) el diumenge 15. Per tant, aquells participants que vulguin jugar el torneig Mixta ho podran fer dissabte i posteriorment jugar el torneig Masculí o Femení el diumenge.

Es podrà assistir amb tota la família doncs tenim espais per a tots. Hem pensat diverses activitats: Inflables, classes iniciació al padel, Zumba, zona Chillout, Food Trucks i un munt d’activitats….

Recaptació Tornieg de Padel x La Marato
Recaptació Tornieg de Padel x La Marato

La competició està oberta a tots els aficionats d’aquest esport i constarà d’una fase prèvia de lligueta i eliminatòries. Es disputaran partits de mitja hora que permetran a cada participant jugar un mínim de tres partits. Un cop definit la classificació de la Fase de Grups es disputaran els partits de la fase eliminatòries amb  partits de trenta minuts per tal d’arribar a la final que es disputarà al millor de 2 sets.

L’esdeveniment comptarà amb dos partits d’exhibició, un femení i un altre de masculí, en el que comptarem amb grans jugadors profesionals de reconegut nom del Circuit World Padel Tour. També hi haurà, com cada any, un gran Sorteig de regals, valorats en més de 3.000 Euros. Es podrán adquirir les butlletes de participació al llarg de tot el cap de setmana.

En finalitzar el Torneig procedirem a la ceremònia d’entrega de premis.

Per a participar hi han quatre categories (masculina, femenina, mixta i Junior) i tres nivells (segona, tercera i quarta) amb la intenció què tothom pugui gaudir del joc. Per part de l’organització s’espera una inscripció superior a les 200 parelles, 400 persones i una afluència de més de mil cinc-centes persones al llarg de tot el cap de setmana.

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.padelxlamarato.cat fins al 8 de Desembre. L’aportació es de 25 Euros per persona si es juga en una categoria, 40 Euros per persona si es juga en dues categories i 15 Euros si es juga la categoria Junior.

Tota la recaptació va destinada a la Fundació La Marató de TV3. També hi ha la possibilitat de fer una aportació a Pala 0. Els inscrits rebran la samarreta Técnica del torneig i un Welcome pack amb obsequis dels diferents patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

L’edició d’aquest any destinarà les seves aportacions a donar un important impuls econòmic a la recerca en Malaties Minoritàries i l’organització pretén, amb aquesta jornada de dos dies recaptar una bona xifra superior als tretze mil cinc cents euros (13.500€) que es van recaptar l’any passat, la xifra més alta recaptada a la nostra ciutat i alhora la més alta quant a Tornejos de Pàdel celebrats arreu del país fins ara.

Clickeu per anar a la pàgina de la Inscripció

Hi esteu tots convidats a participar.