Padelxlamarato 2016

El grup de jugadors santcugatencs Lords of Padel contribueixen a la Marató de TV3 amb l’organització del Primer Torneig de Pàdel x la Marató, que tindrà lloc diumenge 18 de desembre de 2016 a l’Augusta Pàdel de Sant Cugat.

Cartell Padelxlamarato 2016

La competició està oberta a tots els aficionats a aquest esport i constarà de lligueta i eliminatòries, amb partits de mitja hora que permetran a cada participant jugar un mínim de tres vegades. Hi ha tres categories (masculina, femenina i mixta) i tres nivells (segon, tercer i quart) perquè tothom pugui gaudir del joc.

La jornada començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 7 de la tarda amb l’entrega de premis. Al migdia es farà un partit d’exhibició Amb Alex Corretja i Alberto Berasategui contra una parella de jugadors profesionals.

Lords of Pàdel preveu aportar més de 7.000 euros a la Marató. Aquests ingressos provindran de les inscripcions al torneig i de l’aportació d’una trentena d’empreses patrocinadores i col·laboradores.

Inscripcions i donatius “pala zero”.

Els inscrits rebran la samarreta tècnica del torneig i una bossa amb obsequis.

Lords of Pàdel és un grup sense ànim de lucre creat el gener de 2016 i format per un centenar d’aficionats al pàdel que viuen o treballen a Sant Cugat. És la primera vegada que participen a la Marató de TV3, una iniciativa solidària que enguany té com a motiu l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

1er Torneig de Pàdel x La Marató de Tv3

 Salut, força i Pàdel a dojo!