Torneig de Pàdel x La Marató recapta 12.500 Euros

Amb una aportació de més de dotze mil euros, el Torneig de Pàdel x La Marató de TV3 es consolida dintre de les activitats més importants que es realitzen al Vallés Occidental, i concretament, al Augusta Pàdel By Marta Marrero de Sant Cugat.

Recaptació Torneig de Pàdel x La Marató de TV3

Recaptació Torneig de Pàdel x La Marató de TV3

Les jornades solidaries de pàdel de Dissabte 16 i Diumenge 17 han aconseguit un total de 264 inscripcions, amb una presencia massiva de families que a banda de poder gaudir de l’esport, podien passar una bona estona als inflables que l’organització havia preparat.

Partit Exhibició Torneig de Pàdel x La Marató de TV3

Partit Exhibició Torneig de Pàdel x La Marató de TV3

L’organització està molt satisfeta amb el desenvolupament de l’activitat, la gran afluència de públic i jugadors que s’han acostat per gaudir de la jornada de pàdel solidari que ha superat amb escreix les expectatives creades.

Ja comencen a pensar en quin format oferiran la Tercera edició del tercer Torneig de Pàdel x La Marató, i treballen per sorprendre a tots jugadors i afeccionats a aquest esport.

La recaptació d’aquest any destinarà les seves aportacions a donar un important impuls econòmic a la recerca en les malalties infeccioses.

Us deixem un recull d’imatges amb les quals intentarem reflectir el que va ser un día molt especial per a tots nosaltres.
2on Torneig de Padel x La Marató de TV3

Salut, força i Pàdel a dojo.