Previa Padelxlamarato 2018

Un any més, i en portem tres, el col·lectiu Lords of padel i l’Associació de Padel Solidari organitzen el Padelxlamarato, un torneig de pàdel per recaptar fons per La Marató de TV3. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 15 i 16 de Desembre, de 09:30h a 20:00h, a DIR Padel Indoor de Sant Cugat.

Cartell Padelxlamarato 2018

Cartell Padelxlamarato 2018

Presentem diverses novetats tant a nivell organitzatiu com de torneig. Destaquem la constitució de la primera Associació de Padel Solidari de la ciutat formada per membres del col·lectiu Lords of Padel que han volgut fer un pas més enllà i unir esforços per organitzar esdeveniments solidaris amb l’Esport com a pal de paller.

Logo Associació Padel Solidari

Quant al torneig presentem una novetat que ens ha il·lusionat des de el primer moment que la varem pensar. La incorporació de la Categoria JUNIOR. El pàdel es un esport que ha esdevingut una de les principals activitats extraescolars dels nens i nenes de la nostra ciutat. Son molts els clubs que han creat Escola de Pàdel i des de l’Associació de Padel Solidari i Lords of Padel volem fer-los partícips del Torneig.

Per altra banda aquesta edició es podrà jugar en dos categories degut a que les categories Junior i Femenina es disputaran al llarg del dissabte 15 i les categories Masculina i Femenina el diumenge 16. Per tant, aquells participants que vulguin jugar el torneig Mixta ho podran fer dissabte i posteriorment jugar el torneig Masculí o Femení el diumenge.

Es podrà assistir amb tota la família doncs tenim espais per a tots. Hem pensat diverses activitats: Inflables, classes iniciació al padel, Zumba, zona Chillout i un munt d’activitats….

Recaptació Torneig de Pàdel x La Marató de TV3

Recaptació Torneig de Pàdel x La Marató de TV3

La competició està oberta a tots els aficionats d’aquest esport i constarà d’una fase prèvia de lligueta i eliminatòries. Es disputaran partits de mitja hora que permetran a cada participant jugar un mínim de tres partits. Un cop definit la classificació de la Fase de Grups es disputaran els partits de la fase eliminatòries amb  partits de trenta minuts per tal d’arribar a la final que es disputarà al millor de 2 sets. L’esdeveniment acabarà amb un partit d’exhibició entre jugadors professionals de Pàdel i el posterior sorteig de regals i entrega de premis.

Per a participar hi han quatre categories (masculina, femenina, mixta i Junior) i tres nivells (segona, tercera i quarta) amb la intenció què tothom pugui gaudir del joc. Per part de l’organització s’espera una inscripció superior a les 200 parelles, 400 persones i una afluència de més de mil dues-centes persones al llarg de tot el cap de setmana.

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.padelxlamarato.cat fins al 9 de Desembre. L’aportació es de 25 Euros per persona si es juga en una categoria, 40 Euros per persona si es juga en dues categories i 15 Euros si es juga la categoria Junior.

Tota la recaptació va destinada a la Fundació La Marató de TV3. També hi ha la possibilitat de fer una aportació a Pala 0. Els inscrits rebran la samarreta Técnica del torneig i un Welcome pack amb obsequis dels diferents patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

L’edició d’aquest any destinarà les seves aportacions a donar un important impuls econòmic a la recerca en Càncer i l’organització pretén, amb aquesta jornada de dos dies recaptar una bona xifra superior al dotze mil cinc cents euros (12.500€) que es van recaptar l’any passat, la xifra més alta recaptada a la nostra ciutat i alhora la més alta quant a Tornejos de Pàdel celebrats arreu del país fins ara.

Clickeu per anar a la pàgina de la Inscripció

Hi esteu tots convidats a participar.