Qui som

L’Associació Pàdel Solidari, està formada per un grup de jugadors de pàdel units amb l’objectiu d’organitzar esdeveniments solidaris esportius.

Associació Pàdel Solidari

Carrer Comas i Solà 24 1º 1ª

08195 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

També compten amb el suport del col·lectiu que ells mateixos van crear, Lords of Padel, un grup de 150 jugadors de pàdel de Sant Cugat i de les poblacions veïnes que es fa fundar el gener del 2016. El torneig compta amb el suport de la Fundació DiR.

Disposem d’un grup de WhatsApp on a diari, pots trobar partides arreu de la ciutat, i fins i tot, de la comarca.

T’hi vols afegir? Posa’t en contacte amb nosaltres i et direm com fer-ho.

Lords of Padel

Lords participantes en la última Americana.

Donada la passió per aquest esport, hem decidit engegar i col·laborar amb la majoria de projectes solidaris que es realitzen arreu del país amb el Pàdel com a pal de paller.

Seguint amb aquest tarannà engrescador, juganer i divertit, el passat 2016 varem celebrar el primer Torneig de Pàdel per la Marató de TV3, on varem fer una recaptació i posterior aportació a La Fundació de La Marató de 7.500€. La edició del 2017 varem fer una recaptació de 12.500 Euros. i aquest 2018 hem aportat 13.500 Euros i ja engeguem els preparatius per la edició del 2019.

Si tot va com ha d’anar, enguany celebrarem la quarta edició, per la qual ja hi estem treballant, per fer l’esdeveniment més gran de Pàdel Solidari que s’ha realitzat al país. Si voleu estar al cas, no deixeu de visitar-nos…