La Prèvia del Pxlm 2017

Benvolguts companys,

Ja el tenim aquí: II Edició del Torneig de Pàdel x La Marató de TV3, i com no pot ser d’altre manera, més i millor.

Cartell Padelxlamarato 2017

Cartell Padelxlamarato 2017

Un any més engeguem aquest projecte que tant i tant ens engresca i ens ha portat a no dubtar ni un sol moment en oferir la II Edició del Torneig de Pàdel x La Marató de TV3. Els resultats de la passada edició no permeten dubtar, sou molt grans i ens heu donat un recolzament que no ens permet aturar-nos, us diria més, no ens permet oferir-vos el mateix, us mereixeu més, molt més i així esperem que sigui. Enguany, la tornarem a fer grossa, i com comptem amb el teva col·laboració.

Padelxlamarato 2016

Padelxlamarato 2016

Enguany comptem amb la col·laboració totalment altruista del Augusta Pàdel By Marta Marrero, fet que agraïm de tot cor, i ens empeny a treballar encara amb més ganes per aquest projecte solidari tant important en el nostre país.

El format del torneig serà:

  • 3 Categories (Masculina, Femenina i Mixte).
  • Mínim 3 Partits de 30 Minuts.
  • Dissabte es jugarà en format Lliga (partits de 30 minuts).
  • Diumenge Eliminatòries (partits de 1 hora, excepte finals).
  • Places limitades.
Padelxlamarato 2017

Padelxlamarato 2017

Estem treballant per aconseguir patrocinadors, i per tant encara no disposem d’un cartell definitiu. Aprofito l’avinentesa per informar-vos que si coneixeu qualsevol empresa que hi vulgui col·laborar, demaneu que ens enviïn un correu a info@padelxlamarato.cat i els hi facilitarem el Dossier per que puguin saber com i de quina manera ens poden ajudar.

Us adjunto el link d’inscripció https://goo.gl/forms/vo0qQEcRLMboJ1wp1 i el formulari per si voleu fer inscripció a través de la nostra web.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.