4t Torneig de Pàdelxlamarato

 Bon dia família.

Gràcies, gràcies, gràcies i setze mil cent cinquanta vegades gràcies. Tantes vegades com la xifra que hem recaptat per la Fundació La Marató de TV3 en aquesta quarta edició del Torneig de Padelxlamarato.

Se’ns fa difícil expressar amb paraules allò que el nostre cor us voldria dir. Per això ens quedem a vegades muts, mirant-vos als ulls i esperant que una mirada us transmeti tot l’agraïment que sentim cap a vosaltres.

De fet, encara, en més d’un moment estem amb els ulls humitejant i sense paraules després de veure i viure un cap de setmana amb tantes emocions.

Una jornada amb retrobaments de vells amics «padeleros», vells companys que any rere any marquen com ocupat el tercer cap de setmana de Desembre per que saben que tenen la cita solidaria amb el Pàdelxlamarato.

Si us plau, us torno a demanar el mateix favor que fa uns dies, quan tinguis un moment i passis per davant d’un mirall,  atura’t, mira’t als ulls i agraeix-te de part de tots els que formem part d’aquesta família del Padelxlamarato la teva generositat, bonhomia i solidaritat que ha fet que aquesta quarta edició superem el record de participació alhora que de recaptació.

– Hem aconseguit inscriure més de 185 parelles.

– 5 Categories (Masculina, Femenina, Mixta, Junior i Pàdel Inclusiu).

– Hem incrementat les parelles JUNIORS.

– Hem incorporat la Categoria de Pàdel Inclusiu en que la parella està formada per una persona que juga amb cadira de rodes i l’altre juga de peu.

– Hem recaptat 16.150 Euros donats integrament a La Fundació de La Marató per la investigació de Malalties Minoritàries.

Tan de bo, no haguéssim d’organitzar aquest tipus d’esdeveniments per recaptar diners per curar o investigar malalties, però malauradament, i a dia d’avui, som necessaris tots i cadascun de nosaltres per continuar aportant el nostre granet de sorra, seguir lluitant i ajudant-nos els uns als altres sempre que ens sigui possible.

Us deixo un enllaç al Vídeo que ens ha regalat l’empresa Mariona Design per difondre a través de les Xarxes i que està penjat a la pàgina de La Marató de TV3.

https://youtu.be/4Ab0k6Nsnmk

Des de l’Associació de Pàdel Solidari us donem les gràcies un cop més i us encoratgem a que us guardeu a les vostres agendes el tercer cap de setmana de Desembre per formar part d’aquest esdeveniment solidari.

Si ens permeteu i ens voleu tornar a donar un cop de mà, ens agradaria que ens informéssiu responen a aquest correu, quan és la data més adient per que tornem a contactar amb vosaltres per treballar en el 5é Torneig de Padelxlamarato, doncs per la cinquena edició volem fer quelcom molt gros, i us necessitem.

Rebeu una afectuosa salutació.

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *